Kosár
0 tétel : 0 Ft
Az ön kosara jelenleg üres.
Kosár Ár
Akkumulátor kereső
Válassza ki készülékét

Fizetési módok

A szállítási mód kiválasztása után meg kell adnia a kiválasztott fizetési módot!

Az alábbiak közül választhat:

 
1. Banki előreutalás (ingyenes)

Amennyiben átutalással kívánja megrendelését kifizetni, úgy azt a csomag feladását megelőzően kell bankszámlaszámunkra átutalnia. Megrendelését követően visszaigazoló levelünkben minden szükséges információt elküldünk a banki átutaláshoz. A díjbekérőnket külön e-mailben küldjük a rendelésnél megadott e-mail-címre. A rendelés végösszege a szállítási díjat már tartalmazza.

Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon.

 
2. Utánvételes fizetés (700,- Ft)

A csomag teljes ellenértékét a kiszállító alkalmazottnak kell kifizetnie készpénzben. A vételár később nem teljesíthető. A csomag kézbesítője nem jogosult átadni Önnek a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket a csomag átadásával egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg.

 
3. Csekkes fizetés (450,- Ft)

Csekkes díjfizetésre csak 2.000,- Ft feletti vásárlás esetén van lehetősége.

A megrendelését visszaigazoló levelünk után postázzuk Önnek a díjbekérőnket és a csekket. Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon.

 
4. PayPal (ingyenes)

Webáruházunkban PayPal-fiókján keresztül is fizethet. Ebben az esetben nincs szükség arra, hogy megadja kártyaadatait, a fizetéshez csak be kell lépnie az előzőleg már létrehozott PayPal-fiókjába. A PayPalról bővebben a www.paypal.com oldalon tájékozódhat.

 
5. Készpénz (ingyenes)

Készpénzes díjfizetésre csak személyes átvétel esetén van lehetősége.

 

6. Online bankkártyás fizetés (folyamatban)

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Online bankkártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a OTP Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. Az OTP Bank a Visa Classic, MasterCard, Maestro, American Express, Electron típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. Minden tranzakcióról (a sikertelenekről is) a vásárláskor megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk!

Kapcsolat

Csosh Kft

  • icon 8000 Székesfehérvár, Sarló utca 23./A
  • icon Telefon: +36 (22) 200 - 181

 

Ügyfélszolgálat

  • Telefon: + 36 (22) 200 - 181
  • H - CS: 8:00 - 16:00 
  • P: 8:00 - 14:00
  • SZ - V: zárva

 

FEL
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ…